About us
why we want
We are a committed, well-positioned team and attach great importance to your well-being. Don't be afraid to alert us to accidental mistakes. We are grateful to you for that!
Your host
Description follows later

Your chef of kitchen
Description will follow later ...

History
History
Das Handwerk der Metzger erhielt von der Stadt die Hofstatt der „Vintschallen“ am Rindermarkt (=Rathausplatz) zu einem Jahreszins von 1 Mass Wein. Sie dürfen hier ein Haus mit einem offenen Erdgeschoss und darüber eine Stube mit einem Ziegeldach erstellen.
20th century
Die Aktienbrauerei Thun kauft die Metzgern. Zeitgleich beginnt der Ausbau des 3. Stockes mit dem Einbau der Gästezimmer.
21th century
Die Burgergemeinde verkauft die Metzgern an Andreas Somogyi. Gilberto Rabozzi ist ab 2002 bis 2004 Pächter und Küchenchef.
Back then...

Do you know anything about this picture?
Do you have any historical information?
Please do not hesitate to contact us because "tradition obliges" !!
Press
We are written about ...
